Vlerësimi RF dhe Zhvillim Kits, Boards

Numri i Pjesës së Prodhuesit Prodhues Përshkrim Sasia e disponueshme Çmimi i njësisë Porosit
DLP-RFS-DK DLP Design Inc. KIT EVAL 915MHZ DLP-RFS1231 2207
DLP-RFS-LOCATOR DLP Design Inc. DEMONSTRATION SYSTEM 415
1: $74.69585
DLP-RFS1280ACT DLP Design Inc. EVAL BOARD FOR DLP-RFS1280 306
1: $82.97925