Sensorë të temperaturës - Analog dhe Digital Output

Numri i Pjesës së Prodhuesit Prodhues Përshkrim Sasia e disponueshme Çmimi i njësisë Porosit
DLP-UT1 DLP Design Inc. SENSOR DIGITAL 0C-70C 2061
10: $11.83025